باربری جنت آباد

باربری و اسباب کشی در جنت آباد

باربری جنت آباد

باربری و اسباب کشی در جنت آباد

بسته بندی و حمل اثاثیه

حمل ایمن بار و اثاثیه منازل در تهران

وسایل و ملزومات هر خانه ای دارایی و سرمایه آن خانواده است. حفظ سلامتی و نگهداری از اثاثیه با ارزش خانواده ها از مهمترین وظایف و مسئولیت هایی است که باربری های معتبر در تهران و کل کشور با آن روبرو هستند. برای این که بار مشتری ایمن و سالم به مقصد برسد در باربری ها تمهیدات ویژه ای اندیشیده شده است. از جمله آن تمهیدات می توان به استفاده از کادر مجرب و کارآزموده ، استفاده از ماشین آلات و تجهیزات مدرن حمل و نقل و خدمات حمایتی چون بیمه بار اشاره کرد

چگونگی حمل لوازم حساس منازل

در هر خانه ای یک سری وسایل حساس وجود دارد. حساس بودن وسایل یا به خاطر ارزش بالای آن اجناس است یا این که اجناس ظریف ، حساس و قابلیت شکنندگی دارد و یا این که وزن اجناس بالا است. برای همین چگونگی حمل و انتقال اثاثیه حساس دانش و تخصص می خواهد. باید در هنگام بسته بندی و حمل اثاثیه حساس دقت لازم صورت گیرد. در صورتی بی توجهی به اشیاء و اثاثیه ، آسیب جبران ناپذیر به آن ها در موقع حمل و نقل وارد می شود. بنابراین کادر باربری تهران با صبر و حوصله تمام بسته بندی و حمل لوازم حساس را انجام می دهد و بار به دور از هر نوع آسیب دیدگی به مقصد منتقل می شود.  

نکات ضروری در رابطه با حمل لوازم حساس

24 ساعت قبل از حرکت یخچال را از برق بکشید.

لوازم مانند لباس شویی ، لوله های آب ، آب سردکن یخچال ، دستگاه تصفیه آب و غیره را از لوله های آب ، گاز و سیم های برق را جدا کنید.

همه لوازم را تمیز کنید و از خشک بودن آن ها مطمئن شوید.

هر قطعه ای که قابل جدا شدن است را در بسته های ویژه بگذارید و روی بسته بنویسید که چه چیزی داخل آن بسته یا کارتون قرار داده اید.

تلویزیون ، پیانو، ماکروفر، لوستر و همه لوازم حساس دیگر را در کارتون های ویژه خود بسته بندی کنید.

کمد لباس ، اجاق گاز، لباسشویی، بوفه، مبلمان ، میز نهار خوری ، کمد بچه، سرویس خواب و به طور کلی همه وسایل بزرگ و سنگین را با نایلون های محکم یا فوم  یا پتو و پارچه های ضخیم بپوشانید و با طناب های محکم سفت ببندید.

دستگیره ها ، پایه ها و لوازم جانبی وسایل را جدا کنید و در بسته های مشخص قرار دهید و روی هر بسته بنویسد که فلان جزء  مربوط به فلان وسیله در این بسته قرار دارد.

بسته بندی صحیح و اصولی اثاثیه منازل

بسته بندی صحیح لوازم منازل مهمترین مرحله اسباب کسی است. در صورتی که بسته بندی به درستی انجام نشود ، در هنگام حمل و نقل اثاثیه و لوازم گران مایه آسیب می بیند. برای پرهیز از آسیب دیدگی لازم است در مرحله بسته بندی نکات ایمنی رعایت شود  و بسته بندی به درستی انجام پذیرد.

هر نوع لوازمی شیوه بسته بندی مخصوص به خود را دارد و هر وسیله ای نوعی پوشش و عایق برای بسته بندی می طلبد. برخی از مواد بسته بندی را در ادامه معرفی می کنم.

در باربری های معتبر برای بسته بندی اثاثیه و لوازم از موادی چون: فوم ، نایلون های حبابدار و ساده ، نایلکس ، سلفون ، کارتون های مقوایی ، جعبه های چوبی و پلاستیکی ، چسب پهن ، کاغذ باطله ، روزنامه ، ساک های حمل وسایل خواب ، جعبه های رگا لدار حمل پوشاک ، وسایل حمل بار چرخ دار و ماژیک برای نوشتن مشخصات بسته ها روی  آنها استفاده می شود.

نکات ضروری در هنگام بسته بندی صحیح

قبل از هر کاری وسایلی که کمتر نیاز دارید را بسته بندی کنید.

مشخصات هر بسته را با ماژیک روی کارتون ها و بسته بنویسد.

دقت کنید وسایل خیلی سنگین را توی کارتون های که تحمل وزن آنها را ندارند ، نگذارید. تناسب بین نوع جنس و کارتون بسته بندی را رعایت کنید.

فضای خالی کارتون ها را با مواد نرم و انعطاف پذیر مثل ، دستمال ، حوله ، فوم و نایلون پر کنید.

سطوح مسطح و تخت را به صورت عمودی در کارتون قرار ندهید. سعی کنید ، بشقاب و قاب عکس و وسایل شبیه آن ها را به صورت افقی ته کارتون بچینید.

در حمل لوسترها و لوازم حساس شکستنی نکات ایمنی را رعایت کنید.

وسایل حساس شکستنی را در نایلون های حبابدار یا مواد نرم بپیچید.

سعی کنید ترکیبی از وسایل سنگین و سبک را در یک بسته قرار دهید تا تعادل وزن برقرار شود.

 در آخر کار بسته بندی درب بسته ها را با چسب یا نایلون و طناب محکم ببندید.

بهترین نحویه چیدمان وسایل

مرحله چیدمان بار درون خودروهای حمل بار از اهمیت ویژه ای در فرایند انتقال اثاثیه منازل برخوردار است. در چیدمان اصولی و بهینه بار و اثاثیه منازل 5 مرحله زیر رعایت می شود.

مرحله اول: اعضای باربری بسته ها را به صورت تفکیک شده از هم مشخص می کنند.

لوازم سنگین مثل ، اجاق گاز ، بخاری، کمد لباس ، مبلمان و غیره در ابتدا مرتب چیده می شود. البته باید دقت کرد که وزن بار به نسبت در فضای خودرو تقسیم شود.

 فضاهای خالی بین اجناس بزرگ و سنگین با نایلون های محکم یا پتو و غیره پر میشود. تا اجناس در زمان حمل تکان نخورد.

مرحله دوم: لوازم بلند و باریک مانند ، لوله های قالی و موکت ، تخته ها و هر جنس دیگر از این قبل در مرحله بعد جاسازی می شود.

مرحله سوم: سپس نوبت به کارتون ها و بسته ها می رسد. سنگین ترین کارتون ها در ابتدا جا سازی می شود.

مرحله چهارم:  کارتون های سبک تر روی بسته های سنگین تر چیده می شود.

مرحله پنجم: در آخر لوازم شکستنی و حساس بار زده می شود.

در مقصد و در مکان نهایی اثاثیه و لوازم طبق سلیقه صاحب بار توسط نیروهای اتوبار در محل اصلی چیده می شود. کادر باربری تا اتمام کار در چیدمان مجدد اثاثیه و دکوراسیون لوازم به صاحب بار کمک می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.